Service

Op welke festivals staan jullie?

Dit kun je vinden onder festivals

Waar kan ik een aanvraag doen om een hoorn te laten bewerken?

Bij een aankoop vanaf 0,5 liter krijg je een gratis rune gegraveerd of gebrand. Dit is bij de product opties uit te kiezen.

Wil je echter een uitgebreid design naar jouw wens dan kun je contact opnemen met Drachenhorn. Hier kun je jouw wensen doorspreken met Bianca zodat jij ook een mooie custom hoorn krijgt. Haar werk is te volgen via deze instagram pagina .

-Wat is de gemiddelde levertijd?

Tijdens covid is de levertijd ietwat vertraagd. We gaan om de week naar Nl om pakketjes af te leveren.

De levertijd van de producten die we op vooraad hebben proberen we binnen 5 dagen te houden. Producten die uit america of andere landen komen is nogal lastig te zeggen aangezien de duane daar een grote rol in speelt. We proberen de gegevens altijd zo up to date te houden als mogelijk. Je kunt een product reminder laten e-mailen zodra iets weer op voorraad is en dus leverbaar.

Extra service:

Ten tijde van Covid zijn er helaas geen festivals. Dit betekend dat je niet gezellig in de winkel kan snoopen. Of op je gemak een hoorn kunt uitkiezen die bij je outfit past. We hebben geprobeerd daar oplossingen voor te vinden. Daarom zijn we goed bereikbaar via facebook en watsapp. Je kunt vragen om fotos en advies.

Het is mogelijk om een voorkeur voor een kleur van een hoorn door te geven. We sturen je dan een aantal fotos, en je kunt een hoorn uitkiezen die je mooi vind.

Je kunt ook hoorns laten bewerken met runes of uitgebreider met een afbeelding.

Het kan voorkomen dat we je vragen iets op te meten. zoals je pols of de omtrek van je hoorn. Dit om zeker te zijn dat je de juiste maat krijgt.